“De beste manier om onze producten te promoten is ervoor te zorgen dat ze optimaal werken”

HIACC is al sinds 2001 exclusief verdeler van Duemeggi domoticamateriaal voor de Benelux en het noorden van Frankrijk. Behalve met de merken Domino en Contatto maakt ook het parlofonie-label InfinitePlay deel uit van ons aanbod.

CONTACTEER ONS

Service na verkoop

We hebben er alle belang bij dat onze producten op een professionele manier geplaatst worden. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat ze optimaal functioneren en voor de eindklant effectief het comfort- en veiligheidsvoordeel opleveren dat wij beloven. Niet alleen na de installatie maar ook lang daarna. Domino en Contatto zijn immers domoticasystemen die moeiteloos meegroeien met de technologische (r)evolutie. Systemen die we 15 jaar geleden verkochten, presteren daardoor vandaag nog even performant als toen.

Daarom hechten we evenveel belang aan het verzorgen van de service na verkoop dan aan het aankoopadvies dat we geven. Onze klanten kunnen steeds bij ons terecht voor bijstand, ondersteuning en opleiding in verband met de installatie en de programmering van onze systemen.

Didier Vanhoutte,
Zaakvoerder

Duemmegi

Domino en Contatto worden geproduceerd door Duemmegi. Dit Italiaans ISO9001-gecertifieerd bedrijf is al meer dan 20 jaar lang gespecialiseerd in het ontwikkelen van robuuste bus-communicatie-systemen. Het bedrijf brengt jaarlijks om en bij de 50.000 modules op de markt.